събота, 22 февруари 2014 г.

Виж съдбата си според уникалния хороскоп на персите!

 Под знака на Кучето (25.01-24.02) са родени хората, които търсят спокойствие. През целия си живот те се стараят да си го осигурят. От време на време се отпускат и стават душата на компанията. В любовта са едни от най-верните.
Делфините (25.02 – 20.03) приличат на благородното животно – те са добри и всеотдайни. Често раздават парите си на приятели. Единствената им отрицателна черта е мързелът. Делфините трудно прекъсват любовните си връзки и все се надяват, че нещата могат да се оправят и без да се слага край.
Според персийската система следват Таралежите (21.03. – 17.04). Много е трудно да усетите душата на един Таралеж. Може да ви се довери, но няма да се разкрие пред вас. Прието е, че именно под този знак са родени повечето творци.
Слоновете (18.04. – 15.05) се движат бавно, но сигурно. Рядко ще ги видите да направят грешна стъпка. Персийците са били убедени, че те са най-интелигентният знак от целия зодиак. Рядко се засягат от чужди нападки, но когато се ядосат, гневът им е ужасяващ.
Следващият период е посветен на Златния заек и завършва на 12 юни. За разлика от предната зодия, представителите на тази са енергични за трима. Зайците са любители на разкоша и винаги се нуждаят от пари. Имат по няколко любовни връзки, някои от които сериозни.
Орлите (11.07. – 07.08) са най-здравите в зодиака на персите. Имат невероятна воля и са родени лидери. Умът им е като бръснач и рядко губят самообладание. Понякога са студени към близките си хора.
Ако сте родени до 4 септември, то вие попадате във влиянието на Прасето. В тези дни са се... 

продължете да четете от тук: http://dailyknowledge.eu

 



Няма коментари: