вторник, 29 януари 2013 г.

ЛАВИЦИ ЗА КНИГИ


********************************************
*******************************************


**********************************************
Сядайки удобно на този мек фотьойл, Вие буквално се разполагате върху Вашата библиотека Всяка една нова книга, добавена в тази ексцентрична библиотека, променя дизайна и цветовите нюанси на този фотьойл. Дори и да не вярвате, това компактно място е с капацитет от над 100 книги.
*******************************************************
Многофункционална секция

Нестандартни етажерки за Вашия дом

Истинско произведение на изкуството, съчетаващо в изработката си няколко компонента, целящи Вашето удобство и добро настроение. Към тази мултифункционална холна мебел прецизно са прикрепено две нощни лампи, които да осигуряват необходимата Ви при четене светлина. Непосредствено под тях на секцията е разположено семпло диванче с меки възглавнички. Друга допълнителна функция, която се предлага, са шкафчетата, в които можете да наредите желани от Вас предмети или аксесоари. Зад диванчето е същинската етажерка за книги, а отстрани е монтирана сгъваема масичка.
http://www.bgstroitel.com

**********************************************
Екстравагантни етажерки

Нестандартни етажерки за Вашия дом

Екстравагантният дизайн на етажерката го превръща в основен акцент на интериора. Тази етажерка е предназначена за прецизно ползване, тъй като изисква книгите или списанията, нареждани на нея, да са с еднаква дебелина и височина. За сметка на този каприз обаче предимство е, че всяка книга е отделна пролука и няма вероятност да се прегънат или смачкат страниците й, нито пък да се наруши външният й вид.
*********************************************
Етажерката на Вашите мечти

Нестандартни етажерки за Вашия дом

Латвийският дизайнер Станислав Катц е създателят на тази изумителна "конзола", която е част от  холна гарнитура. Иновативният и нестандартен дизайн безспорно прави впечатление с  оригиналния си замисъл. Тази етажерка включва в конструкцията си и легло, което се явява свързващото звено между двете части на етажерката. Разкрива се достатъчно пространство както за книгите, така и за този, който ги чете.


Висящи във въздуха книги

Нестандартни етажерки за Вашия дом

От първи поглед ще останете с лъжовното впечатление, че някои дух държи книгите, наредени по този начин на стената. Зад тази мистерия се крие съвсем практично обяснение – в стената е забит дискретен държач за книги, които е умело прикрит от книгите, разположени върху него.
 ***************************************

 Диван - библиотека

Нестандартни етажерки за Вашия дом

За да е превърне в прекрасно литературно пространство към този стилен и елегантен холен диван могат да се монтиран метални стелажи, които да придадат още по-оригинален и творчески вид на Вашия хол. По този начин Вие можете да се разположите удобно на дивана и да направите своя литературен избор. Няма да се налага да се налага да изминавате разстояние, тъй като книгата ще Ви е "под ръка".
http://www.bgstroitel.com

*************************************************

****************************************************

http://artcafe.bg
modern angled freestanding bookshelf.png1  150x150 25 модерни лавици
modern bookshelf with open shelves.png1  150x150 25 модерни лавици modern cube shelving room divider.png 150x150 25 модерни лавици
modern leaning wooden bookshelves.png 150x150 25 модерни лавици modern maze bookcase with contemporary style.png 150x150 25 модерни лавици
narrow wall shelf bookcase display shelf.png 150x150 25 модерни лавици
white bookshelf Parsons Tower modern shelving.png 150x150 25 модерни лавици
white freestanding book case.png 150x150 25 модерни лавици

Няма коментари: