петък, 21 декември 2012 г.

ЗА КРАЯ НА СВЕТА...

Исак Нютон, който от мнозина е смятан за най-великия физик на всички времена, прахосал доста време, за да открие точната дата на края на света. В крайна сметка, той решил, че това е 2060-та година.


Понеже днес 21. 12. 2012 г. сме живи и прескочихме Апокалипсиса, и от  днес нататък ще има "Ново ново начало на света в духовно, културно и хуманно развитие надрастване на Човека".

Като заключение, Нютон е решил, че ще бъде 2060, но не е уточнил, понеже сметките не са му излезли верни.


Ако ще се случи нещо, няма да е унищожение, ако Човечеството е разумно и позитивно да използва и контролира земните и природните ресурси, в негова полза. А този период ще бъде много дълъг. Моите предвиждания за подобен глобален "БУМ" в Изкуство, Култура, Технологии и Техника  ще се случи не по-рано от 3000 година.
Много важно е да се замрази преовъоръжаването в световен мащаб, а това зависи от Великите сили и да се реши веднъж завинаги световния верски проблем за благото на човечеството, и редица други важни аспекти. 
Искам да допълня за ваше сведение :-) , че от доста време работя на този проблем, в какъв смисъл и кога, за нов Апокалипсис на Човешката цивилизация и планетата Земя, но не става дума за изчезване на Цивилизацията като цяло.
Може да се говори ( най-добре и правилно "полезно" под формата на диалог) по тази тема изключително много.

Бих казал, че тази тема е "Глобална" и изключително важна за Човечеството...
Неговото бъдеще, както и на планетата е в ръцете, познанието (образователното ниво) и позитивната нагласа на Човека като разумен индивид, за да запази баланса в природата. Самите ние сме нейни деца.
Не искам да впускам в подробности. Тук не е мястото да се впускам в многословие.

Благодаря, че се отбихте и прочетохте!!!  :-)
Искрено ваш...
Николай Пеняшки - Плашков
21.12. 2012 г. ; 10:00 ч. 


Няма коментари: